Open main menu 0727 155 445 | L - V ~ 9:00 - 17:00 |   0727 155 445   |     L - V ~ 9:00 - 17:00   |  
email    

Sorteaza produsele:
Livrari
Taxa de livrare este de 0 Ron pentru orice adresa, exclusiv din Romania.
 
Comanda se face online, email sau prin telefon, iar plata se face ramburs la curierul DPD .
 
Pentru urmatoarele produse ce nu sunt definite individual pe site/magazinul online, vom aplica o taxa de livrare si de aceea va rugam sa telefonati in prealabil pentru confirmare detalii/model/etc si disponibilitate: baterii, curele si bratari de ceasuri.
 
DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internationale, fiind parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier.
In cazul in care se doreste livrarea la o cutie automat/locker DPD: Acum, disponibila si optiunea de livrare catre reteaua de Oficii si Automate DPD Collect - vezi harta aici .
 
Timpul de livrare este in medie de 1 pana la 3 zile de la confirmarea comenzii, in functie de zona de livrare. Confirmarea expedierii impreuna cu AWB-ul vor fi transmise prin telefon sau sms. In perioadele de sarbatori (Pasti, Craciun, An Nou, Black Friday, etc) sau weekend, pot interveni intarzieri egale cu cel putin numarul de zile libere ale firmei de curieriat. 
Ceasuri lemn barbatiCeasuri curea piele barbatiCeasuri bratara metal barbatiCeasuri curea silicon/plastic barbatiCeasuri ceramica barbatiCeasuri lemn damaCeasuri curea piele damaCeasuri bratara metal damaCeasuri curea silicon/plastic damaPortofele damaPortofele barbatiBratariPandantiveGentiBateriiCurele / bratari ceasuriCasete ceasuri si bijuterii